1988 Ford F250 300 4.9L runs until it warms up then its like it has no gas getting to it spits and sputter then dies.

Asked by Sep 17, 2017 at 07:20 PM

Question type: Maintenance & Repair

I have a 1988 Ford F250 with the 300
straight six 4.9 l I have replaced everything
distributor coil pack plugs wires injectors
fuel lines inline fuel pump in tank fuel pump
and sending unit fuel filter everything all the
sensors every sensor on the motor has been
replaced when I fire it up it shows it's
perfectly in time then it'll get warmed up and
start spitting and sputtering and dropping
RPMs I try to give it gas and it has no
throttle response at all it's like it spits and
sputters out it won't get gas and I I'm
stopped I've tried everything I've replaced
literally everything on this truck to try to fix
this problem everything everyone has told
me to and I cannot figure it out please help

4 Answers

Does this truck still have the cateltic converter on it? Might want to check them when it's sputtering they might be plugged causing it to do this

No its been replaced

3,200

Weak relay or wiring have corrosion around box

Brand new relays and wires going to them

Your Answer

Shortcuts

Maintenance & Repair Experts

  • #1
    Tom Demyan
    Reputation
    184,610
  • #2
    dandyoun
    Reputation
    96,870
  • #3
    tennisshoes
    Reputation
    81,570
View All

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.