My blazer

Asked by Feb 12, 2019 at 10:16 PM about the 1986 Chevrolet S-10 Blazer

Question type: Maintenance & Repair

So my 86 s10 blazer was running after i replaced the coil
pack spark plug and wires started no problem had it
running and the coil pack fryed ive replaced the coil pack
again and same thing idk what my issue is?

2 Answers

5,320

Are you using OE coils? It's hard to fry a coil they do that all by themselves if they're not insulated correctly, Chinese stuff does that often.

117,315

Check your voltage at the ignition coil with the engine running. It should be around 6 to 8 volts DC. If it's 12 or more volts, there's your problem. Hope that helps! Jim

Your Answer:

Chevrolet S-10 Blazer Experts

  • #1
    Cody Doud
    Reputation
    980
  • #2
    emtfirefighter77
    Reputation
    670
  • #3
    Markfisler
    Reputation
    490
View All

Find great deals from top-rated dealersTM

Search

Related Models For Sale

Used Chevrolet S-10
5 listings
Used Chevrolet Blazer
1,257 listings starting at $35,900
Used GMC Jimmy
7 listings
Used Chevrolet Corvette
28 Great Deals out of 868 listings starting at $9,880
Used Jeep Cherokee
92 Great Deals out of 5,865 listings starting at $8,950
Used Chevrolet Camaro
37 Great Deals out of 1,120 listings starting at $9,950
Used Pontiac Firebird
17 listings starting at $7,991
Used Jeep Wrangler
24 Great Deals out of 1,612 listings starting at $4,495

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use. Content will be removed if CarGurus becomes aware that it violates our policies.