1996 Chevy S10 4.3l not getting any power from battery

Asked by Aug 13, 2017 at 12:51 PM about the 1996 Chevrolet S-10 2 Dr LS 4WD Extended Cab SB

Question type: Maintenance & Repair

I have beeb workung on 1996 Chevy s10 4.3l ls 4
wheel drive. Replaced plugs, wires, distributor,
battery all filters and oil. I started it the other day
and it was running very rough. So I checked engine
and it had smoke coming out and alternator was
extremely hot. So I replaced the altenator and had
to replace the distributor again since I somehow
broke 1 of the bolts off. Once I hooked up battery
after replacing altenator and distributor I now have
no power going to truck. No lights nothing. I have
power ti distributor and battery has 12volts. Would
a bad distributor cause this? Did I blow a fuse. Not
sure where ti check for main fuse.

No answers yet

Your Answer

Chevrolet S-10 Experts

  • #1
    Andrew Olsen
    Reputation
    2,410
  • #2
    Trebor66
    Reputation
    1,030
  • #3
    John Saffrahn
    Reputation
    1,010
View All

Related Models For Sale

Used Ford Ranger
70 Great Deals out of 342 listings starting at $2,995
Used GMC Sonoma
14 listings starting at $1,988
Used Toyota Tacoma
33 Great Deals out of 885 listings starting at $5,990
Used Ford F-150
525 Great Deals out of 10,140 listings starting at $1,400
Used Chevrolet Blazer
21 listings starting at $3,998
Used Dodge Dakota
11 Great Deals out of 162 listings starting at $2,900
Used GMC Sierra 1500
258 Great Deals out of 10,810 listings starting at $2,995
Used Dodge Ram 1500
55 Great Deals out of 537 listings starting at $1,300
Used Chevrolet Camaro
807 listings starting at $13,404
Used Ford Mustang
8 Great Deals out of 1,120 listings starting at $1,250

Used Cars For Sale

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.