Power plug &lighter didn't work

Asked by Mar 20, 2017 at 10:56 AM about the 2000 Buick LeSabre Custom Sedan FWD

Question type: General

Fuses under hood are good

2 Answers


Sometimes foreign material get into the plug and insulates the power point. Disconnect the battery and use a eraser or something like that to clean the contact, vacuum out the hole and see if it works.


Double check fuse. It's fuse #23 and it's a 20amp. If fuse is good, check for voltage at the plug. If fuse is good but still no power at the plug, check to make sure wires feeding the plug didn't come loose. If both wires, hot and ground are connected, trace wires back to fuse block, you may have a bad connection under fuse block

Your Answer

Buick LeSabre Experts

  • #1
    Tom Demyan
  • #2
    John Saffrahn
  • #3
    Austin Gaboda
View All

Related Models For Sale

Used Chevrolet Impala
159 Great Deals out of 1,103 listings starting at $2,950
Used Buick Regal
214 listings starting at $8,995
Used Buick Century
9 listings
Used Toyota Camry
37 Great Deals out of 1,947 listings starting at $1,995
Used Chevrolet Malibu
66 Great Deals out of 1,826 listings starting at $2,495
Used Cadillac DeVille
17 listings
Used Honda Accord
61 Great Deals out of 1,276 listings starting at $1,215

Used Cars For Sale

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.