05 PT Crusier , NO SPARK , code reads "MODUAL $10.** "

Asked by May 02, 2017 at 10:27 AM about the 2005 Chrysler PT Cruiser Base

Question type: Maintenance & Repair

Installed new cam sensor , Ran Great , Then Just would not fire , Replaced coil Pack Still No Spark ,. LOST Help Please

1 Answer

Unfortunately it sounds like your processor is gone. If you can get it over to a reputable shop and have them electronically test to make sure there is positive ground and trigger going to the coil. If you have no trigger its probably the processor or an electrical issue if you have no power or ground.

Your Answer

Chrysler PT Cruiser Experts

  • #1
    Tom Demyan
    Reputation
    2,510
  • #2
    Gypsy Rose
    Reputation
    1,470
  • #3
    Kelly Little Ashford
    Reputation
    1,390
View All

Related Models For Sale

Used Chevrolet HHR
3 Great Deals out of 61 listings starting at $1,890
Used Volkswagen Beetle
35 Great Deals out of 305 listings starting at $1,495
Used Chrysler Sebring
9 Great Deals out of 258 listings starting at $2,490
Used Ford Mustang
9 Great Deals out of 1,138 listings starting at $1,250
Used Chrysler 300
97 Great Deals out of 1,015 listings starting at $2,300
Used Honda Civic
297 Great Deals out of 3,465 listings starting at $995
Used MINI Cooper
51 Great Deals out of 584 listings starting at $1,993
Used Ford Focus
104 Great Deals out of 2,696 listings starting at $1,488
Used Chrysler Town & Country
50 Great Deals out of 641 listings starting at $1,850
Used Honda Accord
81 Great Deals out of 1,074 listings starting at $1,200
Used Toyota Camry
62 Great Deals out of 1,933 listings starting at $850
Used Chrysler Crossfire
14 listings starting at $5,995

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.