Audi allroad quattro dragging noise and not registering when in drive

Asked by Sep 12, 2017 at 02:41 AM about the 2002 Audi Allroad Quattro 4 Dr Turbo AWD Wagon

Question type: Maintenance & Repair

I just bought a 2002 audi allroad quattro, used,
yesterday with 160,000 miles on it. My husband
and i drove it to the store and back with no
problems last night. Today after about 1 mile,
going under 20mph, when my husband started to
accelerate the car made a loud noise almost like a
tire blew or we hit something, then it sounded like
something was dragging under the car. We pulled
over and everything looked fine, tires were good
and nothing was dragging. He started to accelerate
very slowly and the noise was still there. & it isnt
getting any power when in drive. When pressing
the gas pedal the engine revvs fine, but it doesnt
move when in drive. He turned off the car and tried
turning it back on but wouldnt start. We put it in
neutral and pushed it out of the road. After a few
moments it started up again. We made it home
very slowly (less than a mile) and it made the
dragging sound all the way. Also, The air
suspension is out. I cant find anything on what this
might be. Please help

No answers yet

Your Answer

Audi Allroad Quattro Experts

  • #1
    Colin Rodger
    Reputation
    40
  • #2
    wheelz
    Reputation
    30
  • #2
    duluke
    Reputation
    30
View All

Related Models For Sale

Used Audi A4
53 Great Deals out of 643 listings starting at $1,895
Used Audi A6
5 Great Deals out of 130 listings starting at $5,995
Used Audi S4
6 Great Deals out of 146 listings starting at $9,495
Used Audi A8
34 listings starting at $7,995
Used Audi A3
15 Great Deals out of 150 listings starting at $3,995
Used Subaru Outback
42 Great Deals out of 591 listings starting at $2,495

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.