Starting problem

Asked by Oct 05, 2017 at 11:38 PM

Question type: Maintenance & Repair

I have a 2013 ram 1500 4.7 4x4! Truck has ran
perfect with no problems since I've owned it until 3
days ago. I got in it and took the kids to school
before work and it started and ran perfect and I got
to the school and killed it and walked the kids in
and got back in it and it stared fine andran perfect
and took my son to daycare and killed it there and
it started up perfect again and I went to work and
killed it and that evening I got in it and when I tried
to start it, it just clicked and I tried it a few more
times and it eventually turned over and started!
The next morning it did the same thing except this
time it wouldn't start! I hooked cables to it and it
started right up! All lights and radio and everything
comes on and my radio presets have not changed
and time on clock is still correct! My check engine
light came on for 1 day and has went off and hasn't
came back on since, but I have to jump it off every
time! Has anyone had this problem?  If so can you
please help me out? Thanks in advance

No answers yet

Your Answer

Shortcuts

Maintenance & Repair Experts

  • #1
    Tom Demyan
    Reputation
    184,550
  • #2
    dandyoun
    Reputation
    96,860
  • #3
    tennisshoes
    Reputation
    81,540
View All

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.