All my electronics are off but the car starts.

Asked by Oct 06, 2016 at 01:17 PM about the 1996 Lexus LS 400

Question type: Maintenance & Repair

I had a battery drain when the car is parked, I would remove a terminal
whenever I park the car. Now the electronics have completely shut off but the
car runs when start the ignition. Please help. I suspect it's my alternator but
I'm not sure.

2 Answers

170

It has nothing to do with your alternator. Your alternator just charges your battery. You must have some short somewhere and that could be serious. You need to have the car inspected immediately, it could be only time before it could die on you completely or worst catch on fire. Take care of it immediately for your own safety.

116,725

Try this first/ https://www.youtube.com/watch?v=9wLrTjeb9TY

2 of 2 people found this helpful.

Your Answer

Shortcuts

Lexus LS 400 Experts

  • #1
    Tom Demyan
    Reputation
    490
  • #2
    dandyoun
    Reputation
    240
  • #3
    littlehorn
    Reputation
    200
View All

Related Models For Sale

Used Lexus GS 300
7 listings starting at $6,995
Used Toyota Camry
46 Great Deals out of 2,066 listings starting at $2,750
Used Lexus ES 300
12 listings starting at $3,995
Used Honda Accord
46 Great Deals out of 1,200 listings starting at $1,888
Used Mercedes-Benz S-Class
3 Great Deals out of 161 listings starting at $6,777
Used BMW 7 Series
5 Great Deals out of 173 listings starting at $5,995
Used BMW 3 Series
149 Great Deals out of 2,123 listings starting at $2,000

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.