85 c10

Asked by Jan 18, 2016 at 06:25 PM about the 1988 Chevrolet C/K 1500

Question type: General

I have an 85 C10 when I press the brake my front
yellow markers come on and my tail lights do not
flash (all lights are on).. I checked the fuse for my
blinkers and it works but my signal does not work
either. All lights come on and the back of the fuse
block seems to be connected right just not getting
a flash when I press the brake or signals. It's seems
like it's backwards any help is appreciated thank
you

2 Answers

98,365

Make sure the 4 way switch is completely off, you may have to run it in and out a few times just to make sure. If that didn't cure it then you need to check the sockets for broken contacts and grounds and possible cross circuits inside the lamps.

74,135

Has someone been screwing with your electrical system?

Your Answer

Chevrolet C/K 1500 Experts

  • #1
    Andrew Olsen
    Reputation
    3,550
  • #2
    John Saffrahn
    Reputation
    2,550
  • #3
    Rowefast
    Reputation
    2,150
View All

Related Models For Sale

Used GMC Sierra 1500
229 Great Deals out of 10,278 listings starting at $2,995
Used Ford F-150
433 Great Deals out of 9,102 listings starting at $922
Used Chevrolet Camaro
782 listings starting at $13,040
Used Chevrolet S-10
12 listings starting at $3,800

Content submitted by Users is not endorsed by CarGurus, does not express the opinions of CarGurus, and should not be considered reviewed, screened, or approved by CarGurus. Please refer to CarGurus Terms of Use.